Reacties

Ik word heel gelukkig van het werk dat ik doe. Ik ben zó trots als een cliënt een stap durft te zetten, voor zichzelf durft te kiezen of een lang uitgestelde beslissing neemt. Hier een aantal reacties die ik heb mogen ontvangen en waar ik heel dankbaar voor ben.

 

5/5
Ik heb Bianca ervaren als een hele scherpe, authentieke en liefdevolle coach! Ze weet feilloos de vraag achter de vraag te herhalen en heeft me waardevolle inzichten gegeven die me veel rust en vertrouwen geven. Ik ben je heel dankbaar, Bianca!
Berber
Utrecht
Lieve Bianca, wat was het fijn met jou. Ik heb zoveel rust en ruimte bij jou ervaren! Dat maakte dat het heel veilig voelde om te openen en daardoor inzichten te krijgen en pijnlijke overtuigingen te doorvoelen. Heel transformerend! Dankjewel! Ik beveel Bianca van harte aan als coach en (familie)opsteller.
Sonja
Alkmaar
Wat een kundig mens heb ik de afgelopen maanden leren kennen. Bianca is iemand die veel studie doet en daarin ook haar eigen stukken onderzoekt. Hetgeen ze leert en zelf ervaart, kan ze vervolgens heel mooi en liefdevol vertalen naar haar cliënten. Ik ervaar Bianca als een deskundig therapeut en een warme persoonlijkheid die ik zeer kan aanbevelen.
Laura
Haarlem
Bianca is een open, vriendelijk en authentiek. Ik voelde me snel op mijn gemak bij haar. Ze is krachtig en liefdevol.
Rachelle
Amsterdam
Wat een warme, kundige en bovenal zeer professionele vrouw is Bianca! Ze heeft mij geleerd weer te zijn wie ik ben. Tijdens mijn tweede burn-out ben ik bij Bianca terecht gekomen. Ik had al veel geprobeerd om dicht bij mezelf te blijven, niet mee te gaan in dit jachtige leven en mezelf de moeite waard te vinden. Elke keer maar half half en niet met een blijvend resultaat. Bianca heeft met simpele, maar zeer doeltreffende technieken mijn patronen doorbroken, mij inzichten gegeven en mij weer vertrouwen in mezelf gegeven. Ik ervaar rust en balans. Dank je wel lieve Bianca!
Carmen
Vleuten
De relatie met mijn kinderen is dankzij Bianca radicaal verbeterd. Ze is authentiek, veilig en bekrachtigend. Ze voelt feilloos aan wat 'de vraag achter de vraag' is en gaat op zo'n empathische manier het gesprek aan, dat het voelt als een enorm sterke, liefdevolle en veilige ondersteuning die heel lang meegaat.
Tom
Heereveen
Bianca is een intuïtieve, spirituele en goed afgestemde coach. Bij haar kan en mag alles er zijn. Dat voelt veilig. Haar sessies zitten vol humor, respect en liefde waardoor het maken van stappen licht voelt. Bianca is op vele vlakken ontwikkeld. Ik ga graag naar haar toe als ik ergens in vastloop of even niet lekker in mijn vel zit.💖
Marloes
Amersfoort
Bianca heeft mij geholpen om mijn spirituele kant te leren omarmen. Heb mij nooit gedwongen gevoelt, maar ze kan kritische vragen stellen die aanzetten tot reflectie. Ik voel me heel veilig bij Bianca, waardoor ik lagen hebt kunnen aanraken, die anders gesloten zouden blijven.
Thomas
Utrecht
Bedankt voor je liefdevolle begeleiding. Met rust, vertrouwen en geduld gaf je me bemoedigende woorden en sprak je mijn potentieel aan.
Fijn dat je het verhaal achter mijn woorden zag.
Heidi
Kerkrade
De sessies waren heel laagdrempelig.
Bianca’s oordeel vrije houding en gemoedelijke manier van coachen, hebben me mooie inzichten gegeven.
Fedor
Schipluiden
Ken je dat gevoel? Je hebt een vraag, waarvan je weet dat je ook zelf het antwoord het. Het huist ergens diep in je ziel, maar het lukt je maar niet om erbij te komen. Alsof er een stalen gesloten deur tussen jou en je antwoord zit. Bianca heeft me de sleutel van die deur gewezen. Door haar uitzonderlijke talent voor luisteren en het stellen van de juiste vragen, werd het antwoord op mijn vraag mij in korte tijd duidelijk. En kon ik verder met een volgende stap in mijn leven.
Stephan
Monster
Dank je wel, mooi mens. Zonder jouw hulp zou ik nu niet zijn waar ik ben.
Ariette
Apeldoorn