Opstellingen

Familie-opstellingen

Veel van je vaste patronen en overtuigingen zijn ontstaan in je jeugd en komen voort uit je systeem van herkomst: je gezin, waarin je bent opgegroeid en de families van je oudersWe gaan samen kijken naar jouw blokkades en niet-helpende patronen. 

In het veld dat ontstaat, wordt de onderstroom zichtbaar. Dat kan zowel in een 1 op 1 sessie met vloerankers, een tafelopstelling of een opstelling met representanten (tijdens een opstellingendag – zie agenda). 

 

Tijd om je plek in te nemen

Tijdens een opstellingendag ga je met een kleine groep (max. 8) aan de slag met familie-opstellingen. Als deelnemer kun je je eigen vraag inbrengen en je bent representant bij de opstelling van andere deelnemers. Super leerzaam, want van elke opstelling waar je aan deelneemt, en zelf als je toeschouwer bent, neem je iets mee voor jouw eigen proces. 

Voel jij dat het tijd is om los te laten wat niet van jou is en je eigen plek weer in te nemen? Laat de energie weer ten volle stromen en leer luisteren naar jouw hart en innerlijke stem, zodat je weet: ik ben precies goed zoals ik ben!

 

Wat past bij jou?

Opstellingendag, incl. verse lunch
125 euro

Losse 1-op-1 of tafelopstelling
145 euro

Duik in je familiesysteem: 3 coachsessies
395 euro

3 maanden van hoofd naar hart, voor echte verdieping
750 euro

6 maanden van hoofd naar hart, deep dive
1295 euro