Human Design

Je hebt de term Human Design vast al eens langs horen komen. Sinds mijn kennismaking met dit waanzinnige systeem voor zelfontwikkeling heeft het me niet meer los gelaten. Dus ik deel dat graag met jou. 

Human Design gaat ervan uit dat iedereen een uniek genetisch en energetisch ontwerp (design) heeft, dat al vanaf je geboorte vastligt. Je kunt het zien als een ‘routekaart’ van jouw energie, een unieke en uiterst persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Je kunt hier jouw Human Design Chart heel makkelijk downloaden. Maar wat zie je dan precies? Ik leg je in een reading of een sessie graag meer over uit over hoe energie voor jou werkt, zodat jij oude patronen en overtuigingen kunt deconditioneren. Het Human Design experiment noemen we dat. 

Jouw chart geeft inzicht in wie jij als mens bent, waar je talenten liggen en hoe je correcte keuzes kunt maken. Een tool voor zelfkennis en zelfontwikkeling dus. In een sessie of reading krijg je helder gepresenteerd waarin en hoe je uniek bent, zodat je jouw eigenheid kunt gaan volgen en respecteren. Je voelt je gehoord en gezien. Veel mensen ervaren door Human Design eindelijk toestemming om te zijn wie je bent.

Workshop Leven naar je Design

Wil je jouw chart echt goed kunnen vastpakken? Doe dan mee met de workshops Leven naar je Design, die ik samen met Lisette Maaskant verzorg. Daarin nemen we je mee langs het fundament, want heb je eenmaal de basis goed in de vingers dan kun je daar je leven lang mee vooruit. Lisette en ik zijn allebei nogal praktisch ingesteld en gaan na een korte introductie meteen de theorie toepassen op jou. Zodat jij met nieuwe inzichten en tools weer huiswaarts keert. 

Het kan ook heel interessant zijn om niet alleen naar jouw eigen chart te kijken, maar ook die van je kinderen en partner. Speciaal daarvoor hebben we de workshop Opvoeden met Human Design gemaakt. 22 Januari is de eerste van dit jaar. Kijk bij Agenda voor de andere data.

  • Heb jij behoefte voor meer inzicht in jezelf en waarom je doet wat je doet?
  • Of wil je juist graag de mensen om je heen beter gaan begrijpen, bijv. je gezin of je collega’s?
  • Laat de energie weer de goede kant op stromen met Human Design en ontdek jouw unieke gebruiksaanwijzing.   

Wil je graag jouw eigen, unieke Human Design boek van Kies vanuit je Kracht met korting bestellen? Dat kan via deze link.* 

Wat past bij jou?

Human Design Audio Reading 
Je ontvangt 30 minuten durende geluidsopname per mail waarin ik alle basisinformatie van je chart deel
55 euro

Human Design Traject 
Kort traject van 3 afspraken waarbij we dieper ingaan wat jouw chart precies voor jou betekent en hoe je dit makkelijk gebruikt in het dagelijkse leven. We starten met de basisanalyse van jouw type, strategie en autoriteit, en kijken naar jouw verschillende centra. De tweede afspraak gaan we verder de verdieping in en we ronden af met een sessie op de mat, waarbij je letterlijk op jouw chart kunt stappen en ervaren wat het je te vertellen heeft.
350 euro

Workshop Leven naar je Design
In een groep gaan we aan de slag met jouw eigen design, maar natuurlijk leer je ook over het design van jouw gezinsleden. Zodat je elkaar beter gaat begrijpen en elkaar echt kunt zien. Kijk voor data bij de agenda
99 euro

Bestel met korting je eigen, unieke Human Design Boek, in samenwerking met Kies vanuit je Kracht:     BESTEL